Wij kopen je auto

Verkoop je auto snel en gemakkelijk aan JARO Automotive: Volg deze drie eenvoudige stappen

Wie is JARO Automotive en waarom zou je jouw auto aan hen verkopen?

JARO Automotive is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inkopen van auto's. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de autobranche en biedt een betrouwbare en snelle service aan klanten die hun auto willen verkopen. Bij JARO Automotive kun je rekenen op een eerlijk bod en een snelle afhandeling.

Hoe werkt het verkoopproces bij JARO Automotive?

Het verkoopproces bij JARO Automotive is snel en eenvoudig. In slechts drie stappen kun je een vrijblijvend voorstel ontvangen voor de verkoop van je auto.

Stap 1: Geef de benodigde informatie over jouw auto door

Om een vrijblijvend voorstel te ontvangen van JARO Automotive, dien je eerst informatie te geven over je auto. Je kunt het kenteken en de kilometerstand doorgeven, en een aantal foto's van de auto sturen. Het is belangrijk dat je foto's maakt van de voorzijde, achterzijde, zijkanten en kilometerstand, en ook van de binnenkant van de auto. Eventuele verborgen gebreken dien je ook te vermelden bij het indienen van de aanvraag. Je kunt deze informatie mailen naar verkoop@jaroautomotive.nl, appen naar 06 - 86 86 00 40 of via de website van JARO Automotive indienen.