Blij met hun droomatuo

15-04-2023 11:09
Blij met hun droomatuo-2023-04-15 11:09:56

Met een grote glimlach ontvingen wij, afgelopen week, familie Zweers in onze showroom. Met het hele gezin waren ze gekomen om hun nieuwe droomauto op te halen.

Zij zijn immers de nieuwe eigenaren geworden van de prachtige Mercedes-Benz A-klasse 180 ambition.

Uitgevoerd in de prachtige Middellandse zee kleur blauw en voorzien van luxe opties zoals stoelverwarming, prachtige lederen bekleding en een automatisch uitklapbare trekhaak.

Op klanten vertellen ontvingen wij al een prachtige review met maar liefst 4,5 ster en een dikke 9. Dit is waarvoor wij het doen: klanten helpen met het vinden van hun droomauto.

 

 

Wacht niet te lang

De autowereld is een dynamische markt. Voor je het weet is de auto die jij net op gaspedaal had gezien verkocht. Wacht daarom niet te lang. Heb je jouw droomauto gezien bij JARO Automotive, maak dan vandaag nog een afspraak of bezoek onze sfeervolle showroom in Nieuwleusen.

 

Binnenkort stap jij binnen bij onze showoom

Wat is er fijner dan gewoon even om de auto heen lopen, de auto van binnen te bekijken en een proefrit te maken. Al onze auto’s zijn volledige gereinigd en gepoetst en hebben een technische inspectie gehad. We maken graag kennis met je en wie weet sta jij binnenkort met een enthousiaste glimlach voor jouw volgende auto.

 

Wij vinden jouw auto

Niet de occasion gezien die je in gedachten had? Geen probleem, wij gaan graag op zoek naar jouw volgende auto. JARO Automotive is gespecialiseerd in het vinden van aantrekkelijke jonge occasions. Plaats vandaag nog een zoekopdracht bij ons en wij nemen contact met je op. Daarna bespreken we al jouw wensen. Dit kan telefonisch of in onze showroom in Nieuwleusen. Wanneer alles duidelijk is gaan wij voor jou op zoek.

 

JARO Automotive wil onderscheidend zijn in de autowereld

Onderscheiden door het leveren van aandacht en beleving en kwaliteit en vakmanschap. Van een BOVAG gecertificeerd autobedrijf mag je ook niet anders verwacht.

 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste aanbod? Volg ons via de social media kanalen. Like onze bedrijfspagina op Facebook en volg JARO Automotive op Instagram. Zo blijf jij dagelijks op de hoogte van het actuele JARO Automotive nieuws.

 

JARO Automotive: waar autodromen werkelijkheid worden.