Nieuw in onze collectie: Jeep Renegade

27-01-2023 16:16
Nieuw in onze collectie: Jeep Renegade-2023-01-27 16:16:48

De Jeep Renegade 1.6 uit 2017 is een compacte SUV die door JARO Automotive te koop wordt aangeboden.

Deze auto is uitgerust met een 1.6 liter benzinemotor met 120 pk en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het model is voorzien van een aantal moderne technologieën en veiligheidsvoorzieningen, zoals bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en parkeersensoren.

Interieur en opties

Het interieur van de Jeep Renegade is ruim en comfortabel, met een aantal handige opbergvakken en een goed passende middenconsole. De stoelen zijn verstelbaar en bieden een goede ondersteuning. De auto heeft een capaciteit van maximaal vijf personen. 

De Jeep Renegade beweegt en stuurt soepel, heeft een uitstekende wegligging en een hoog niveau van tractie. De auto is van de  Brooklyn Special Edition en tevens voorzien van een trekhaak, waardoor het gemakkelijke is om op stap te gaan en de fietsen mee te nemen.  De Jeep Renegade 1.6 uit 2017 is een solide en ontwikkelde SUV die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor avontuurlijke ritten.

 

Interesse?

Deze prachtige Jeep Renegade, staat met een scherpe prijs, te schitteren in onze showroom. Nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij je uit in onze showroom. Vergeet niet voorafgaand aan je bezoek een afspraak te maken!