Ontdek de mooiste autoroutes van Gelderland

06-05-2023 13:36
Ontdek de mooiste autoroutes van Gelderland-2023-05-06 13:36:31

Op zoek naar een leuk en avontuurlijk uitje met het gezin in Gelderland?

Gelderland is een prachtige provincie met veel mooie natuur, historische steden en bezienswaardigheden. Deze drie autoroutes leiden je langs de mooiste plekken van Gelderland en bieden een unieke ervaring voor jong en oud.

Veluwezoom Route

De Veluwezoom Route is een prachtige autoroute van ongeveer 85 kilometer lang die begint in Arnhem. Tijdens deze route rijd je door het schitterende natuurgebied de Veluwezoom, waar je kunt genieten van bossen, heidevelden en de IJssel. Onderweg kom je langs historische plekken zoals kasteel Doorwerth en Huis Zypendaal. Deze route biedt een unieke combinatie van natuur en geschiedenis.

Hanzeroute

De Hanzeroute is een historische autoroute van ongeveer 140 kilometer lang die begint in Deventer. Tijdens deze route rijd je langs de oude Hanzesteden in Gelderland, zoals Zutphen, Doesburg en Hattem. Je komt onderweg langs oude gebouwen en monumenten die herinneren aan de rijke handelsgeschiedenis van deze steden. De route voert langs de IJssel, waardoor je kunt genieten van prachtige uitzichten over het water.

Rijn en Waal Route

De Rijn en Waal Route is een autoroute van ongeveer 125 kilometer lang die begint in Arnhem. Deze route voert je langs de oevers van de Rijn en de Waal en door pittoreske dorpjes. Onderweg kom je langs historische bezienswaardigheden zoals kasteel Doornenburg en de Romeinse stad Nijmegen. De route biedt prachtige uitzichten over het water en de omgeving.

Kopje koffie bij JARO Automotive Na een lange autorit is het natuurlijk heerlijk om even te pauzeren en te genieten van een kopje koffie. Bij JARO Automotive in Nieuwleusen ben je van harte welkom voor een lekker kopje koffie en een gezellig praatje over auto's. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij vragen over auto's.

Veel rijplezier! Wij wensen je veel rijplezier tijdens deze prachtige autoroutes door Gelderland. Vergeet niet te genieten van de omgeving en de historische bezienswaardigheden. En als je toe bent aan een pauze, dan ben je van harte welkom bij JARO Automotive in Nieuwleusen voor een lekker kopje koffie.