Ontdek de mooiste autoroutes van Overijssel!

15-04-2023 11:30
Ontdek de mooiste autoroutes van Overijssel!-2023-04-15 11:30:12

De vrije dagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is om eropuit te trekken met de auto.

Overijssel biedt vele prachtige autoroutes door het groene landschap en langs schilderachtige dorpjes en historische stadjes. Om je op weg te helpen, hebben wij drie aantrekkelijke autoroutes voor je uitgestippeld.

Sallandse Heuvelrug Route

De Sallandse Heuvelrug is een schitterend natuurgebied dat bekend staat om zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en heidevelden. Deze route voert je langs de mooiste plekjes van dit nationaal park, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Begin je rit bij het bezoekerscentrum en laat je verrassen door de prachtige omgeving.

IJsselvallei Route

De IJsselvallei is een gebied met een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Deze route voert je langs de rivier de IJssel en door schilderachtige dorpjes en historische stadjes, waar je kunt genieten van de vele bezienswaardigheden en mooie vergezichten. Vergeet niet om onderweg te stoppen voor een picknick aan de rivier.

Twente Route

Twente staat bekend om zijn gastvrijheid en mooie landschap. Deze route voert je langs pittoreske dorpjes, gezellige steden en mooie natuurgebieden. Onderweg kun je genieten van de vele historische boerderijen, landgoederen en kastelen die de streek rijk is. Stop gerust onderweg voor een heerlijke lunch of een kopje koffie bij een van de gezellige restaurants.

Kom langs bij JARO automotive

Bij JARO Automotive in Nieuwleusen ben je altijd welkom voor een kopje koffie en een praatje over auto's. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto of gewoon wat wilt kletsen over autoroutes, wij staan voor je klaar. Natuurlijk is het dan ook leuk om een kijkje te nemen in onze showroom.

Geniet van de autoroutes van Overijssel en beleef een heerlijk uitje met het gezin. Vergeet niet om je camera mee te nemen voor de mooiste foto's. We zijn benieuwd naar jouw foto's! Publiceer je deze op Instagram? Vergeet dan JARO Automotive niet te taggen via @jaroautomotive.