Profiteer van de Black Friday deal bij JARO Automotive in Nieuwleusen.

Op Black Friday (26 november) en zaterdag 27 november 2021 hebben wij bij aankoop van je droomauto een speciale aanbieding.

Op deze dagen ontvang je bij aankoop van een geselecteerde occasion zonder meerprijs 6 maanden BOVAG garantie. Je herkent deze occasions aan het speciale Black Friday-label. Ben jij geïnteresseerd in één van deze auto’s? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom

Profiteer snel

Bij JARO Automotive in Nieuwleusen vind je een aantrekkelijke collectie jong gebruikte auto’s. Deze occasions staan geheel gereconditioneerd en gepoetst te stralen in onze showroom. De speciaal geselecteerde Black-Friday occasions zijn voorzien van een label. Bij aankoop ontvang je  zonder meerprijs 6 maanden BOVAG garantie. Black Friday duurt bij JARO Automotive in Nieuwleusen tot en met zaterdag 27 november 2021. Zorg dat je er op tijd bij bent en vraag vandaag nog een aantrekkelijk inruilvoorstel aan of kom gezellig langs in onze showroom in Nieuwleusen.

Voor een vast bedrag per maand financier jij je auto

Heb jij jouw droomauto gevonden en wil je in het Black Friday weekend langskomen, maar heb je nog niet helemaal het aankoopbedrag bij elkaar gespaard of wil jij je spaarcenten liever voor andere zaken gebruiken? Dat is bij ons geen enkel probleem. Voor een vast bedrag per maand financier jij de auto van je dromen.

Profiteer van onze Black Friday deal

Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want onze Black Friday deal is beperkt geldig.